Stockholm camp

Stockholm Skills Camp & Tournament 2024. - 17-20:e Juni, 2024

Väntelista: Kontakta oss för att säkra din plats!

Stockholms Skills Camp och Tournament Camp är nu väntelistebelagda. Det börjar bli nära inpå campens startdatum, så vi rekommenderar att du hör av dig så snart som möjligt för att kunna säkerställa din plats. Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon för att fråga om det finns platser tillgängliga.

Goda Nyheter: Uppdatering om Stockholm Skills Camp & Tournament 2024

Kära deltagare och familjer,

Vi är glada att kunna meddela att vi har säkrat en ny plats för årets Swedish Hockey Skills – Stockholm Skills Camp & Tournament! Campen kommer nu att äga rum den 17-20 juni i Salems Ishall. Detta nya datum och plats ger oss en fantastisk möjlighet att inte bara bibehålla utan även förbättra den upplevelse vi erbjuder.

Som en del av dessa förbättringar kommer vi att förlänga campdagarna och lägga till ett extra ispass under de första två dagarna. Detta innebär mer tid på isen för skills development, mer lärande och, viktigast av allt, mer hockeyglädje!

Vi är övertygade om att Salems Ishall kommer att tillhandahålla en fantastisk miljö för våra spelare att växa och utvecklas. Med denna förändring ser vi fram emot en ännu rikare och mer givande campupplevelse för alla inblandade.

Vänligen se till att uppdatera era planer med det nya campdatumet och platsen. Sluttiden för lägrets sista dag kommer att vara ungefär kl. 14:30. Mer detaljerad information om schemat, inklusive de extra ispassen, kommer att skickas ut inom kort.

Vi vill tacka er för ert tålamod och förståelse medan vi arbetade för att säkra den bästa möjliga lösningen för campen. Ert stöd betyder allt, och vi kan inte vänta på att välkomna er till Stockholm Skills Camp & Tournament i juni.

För frågor eller mer information, tveka inte att kontakta oss direkt. Låt oss göra detta till det bästa året någonsin för Stockholm Skills Camp & Tournament!

Med vänliga hälsningar,

Nicklas 

Efter senaste årens succé är Swedish Hockey Skills glada över att kunna meddela att de återvänder till Sverige för vårt nästa sommarläger! Lägret kommer att vara 17-20:e juni.

Vi planerar för ett spännande evenemang i den pulserande staden Stockholm. Vårt läger är designat för att erbjuda en exceptionell blandning av högkvalitativ hockeyträning, engagerande turneringsspel, omfattande mental träning och dynamiska träningspass utanför isen.

För unga idrottare födda mellan 2008 och 2014 kommer deltagarna att grupperas efter ålder och kompetensnivå för att säkerställa en givande och utmanande upplevelse för alla. Följ med oss på en oförglömlig resa av hockeyexpertis och personlig tillväxt i sommar!

Hockey Utveckling

Allt vi gör och allt vi tror på är att hela tiden pressa gränserna för hur bra du som spelare kan bli på och utanför isen. Vi gör det för att du ska få möjlighet att nå dina mål och drömmar inom hockeyn.

Upplägg

Genom annorlunda träning och nya idéer med influenser från både svensk och nordamerikansk hockey skapar vi unika och roliga hockeyupplevelser.

Elite Coaching

Huvudtränarna har NHL och Pro erfarenhet och har mycket erfarenhet av att jobba med ungdomar

Mer Än Hockey

Ledare och spelare kommer från både Sverige och USA. Det finns därför goda möjligheter att inte bara utveckla sin hockey, utan även att få nya vänner och träna sin engelska. Som deltagare övar man naturligt sin engelska på isen, i omklädningsrummet och på aktiviteterna. Vi har även en intressant föreläsning med en "Special guest"

Arenan

Vi tränar och spelar i Salems Ishall

Stockholm Skyline
Stockholm Skyline
SHS Camp Jerseys
Custom Camp Jersey med ditt namn om du registrerar dig i tid

CAMP UPPLÄGG

Turnering med "Live-draft"

Live Draft Experience: Splarna får vara med om ett livedraft-evenemang, där lag för turneringen bildas, vilket ger en spännande twist till din lägerupplevelse.

Livedraften kommer att äga rum på lägrets sista skills dag innan turneringen börjar.

Stockholm-skyline
City of Stockholm
Live Draft
Live Draft teams for tournament
Freddan
Fredrik Andersson

Mental Coach

Fredrik Andersson

Fredrik jobbar professionellt som mental tränare. Han hjälper idrottare, entreprenörer och team med att låsa upp sina sinnen så de kan prestera och nyttja sitt fulla potential. Han har mycket erfarenhet av att arbeta med elitspelare inom hockey.

Fredrik kommer jobba med spelarna på campen under veckan. Han kommer att ha presentationer och uppdrag som spelarna kommer att arbeta med. 

Mer info: RF Coaching – “Your mindset is everything!

fredriksjolander
Fredrik Sjölander

Fystränare

Fredrik Sjölander

Fredrik jobbar professionellt som fystränare. Under tre säsonger var han AIK:s A-lags fystränare och jobbar nu med ca 50 enskilda spelare från NHL, KHL, AHL, NLA, SHL, Allsvenskan och juniorspelare.

Mer info: Fredrik Sjölander – Träningsverkstan (traningsverkstan.nu)

SPELARPAKET 2024

Enter your description
5995 kr
 • Datum: 17 -20 juni 2024 i Salems Ishall
 • Elitträning: 9 timmar på is under skills delen av lägret.
 • Live Draft: Upplev spänningen i att skapa turneringslag via draft.
 • Turnering: 2-dagars turnering med internationellt lagarbete.
 • Proffsig Off-Ice Träning: Träna med coach som tränar spelare i NHL, SHL, KHL.
 • Mental Coaching: Viktiga sessioner för mental styrka.
 • Expertcoaching: Lär av tränare med NHL och Pro erfarenhet
 • Mat & Dryck: Lunch och snacks mellan passen.
 • Camp Merchandise: Dri-fit tröja och matchtröja inkluderat.
 • Internationella Möten: Nätverka med spelare globalt.
 • Åldersanpassat: För spelare födda 2008-2014, grupperade efter nivå.
 • Begränsat Antal Platser: Boka tidigt!
 • *Kontakta oss för hjälp med hotellövernattning
Popular

Har in frågor? Kontaka oss