Om oss

"På Swedish Hockey Skills är vi passionerat engagerade i att utmana och utvidga gränserna för hockeyträning, både på isen och utanför. Vårt mål är att skapa unika och fängslande upplevelser som stärker dig som spelare att nå dina främsta mål inom sporten."

Nick Lindberg

Grundare | Player Development | Skills Coach

Nicklas Lindberg, född och uppvuxen i Stockholm, bidrar med en stor mängd hockeyexpertis. Med en karriär som sträcker sig över 15 år som professionell playmaking-forward i Europa och Nordamerika, har Nick en djup förståelse för spelets finesser.

Hans resa inom hockey sträcker sig längre än hans dagar som spelare. Nick har en rik historia av att erbjuda högklassig träning, och har coachat och lett sessioner över hela Nordamerika och Europa. Hans nuvarande fokus ligger på spelarutveckling, som täcker ett brett spektrum från amatör- till professionell nivå, inklusive nyligt arbete med NHL-laget Tampa Bay Lightning.

Sedan han lade skridskorna på hyllan 2016 har Nick fortsatt vara en dynamisk figur i hockeyvärlden. Baserad i Tampa, FL, tjänstgör han nu som hockeydirektör och huvudtränare, där han ägnar sin tid åt att fostra talanger och vägleda spelare.

Han är engagerad i att inspirera och stötta spelare, med ett särskilt fokus på att dela med sig av sin kunskap till nästa generations hockeyspelare. Hans mål är att hjälpa dem att nå sina mål och förverkliga sina drömmar inom hockeyn.

Varför välja oss

Allt vi gör och allt vi tror på är att hela tiden pressa gränserna för hur bra du som spelare kan bli på och utanför isen. Vi gör det för att du ska få möjlighet att nå dina mål och drömmar inom hockeyn.

Genom annorlunda träning och nya idéer med influenser från både svensk och nordamerikansk hockey skapar vi unika och roliga hockeyupplevelser. Oftast med utbyte mellan svenska och amerikanska ungdomar. Vi tror att vi har mycket att lära av varandra!

Om du älskar hockey (som oss) och är en spelare som vill nå dina mål och drömmar, kommer du att älska våra camper.

Har in frågor? Kontaka oss