Om oss

Om Swedish Hockey Skills

Nick Lindberg

Ägare| Coach | Player Development

Nicklas Lindberg, född och uppvuxen i Stockholm, har mycket hockey erfarenhet. Han har spelat professionell hockey i Europa och Nordamerika i 15 år som en playmaking forward. Nick har många års erfarenhet av skills training. Han har coachat och tränat i hockey camper i både Nordamerika och Sverige. Nick arbetar nu med spelarutveckling som sträcker sig från amatör, junior, college till pro nivå. Han har senast arbetat med Tampa Bay Lightning från NHL. Sedan han avslutade sin spelarkarriär 2016 har han fortfarande varit mycket aktiv in hockey. Nick är nu bosatt i Tampa, FL, där han arbetar som hockeydirector och head of coaching Han vill nu överföra sin kunskap och skills inom hockey till nästa generation av spelare. Hjälpa dom att nå sina mål och drömmar inom hockeyn.

Varför välja oss

Allt vi gör och allt vi tror på är att hela tiden pressa gränserna för hur bra du som spelare kan bli på och utanför isen. Vi gör det för att du ska få möjlighet att nå dina mål och drömmar inom hockeyn.

Genom annorlunda träning och nya idéer med influenser från både svensk och nordamerikansk hockey skapar vi unika och roliga hockeyupplevelser. Oftast med utbyte mellan svenska och amerikanska ungdomar. Vi tror att vi har mycket att lära av varandra!

Om du älskar hockey (som oss) och är en spelare som vill nå dina mål och drömmar, kommer du att älska våra camper.

Har in frågor? Kontaka oss